Proti trampotám dal Bůh člověku tři věci: VÍRU, NADĚJI a LÁSKU

Dopis

11. 7. 2017 18:21
Rubrika: Nezařazené

Došel mi dopis. Zajímalo mě od koho, neměla jsem narozeniny ani svátek, takže babičku jsem hned vyloučila a nikdo jiný mi dopisy nepsal. Ale krásně nazdobená obálka mě nutila dopis otevřít, co nejdřív. 

Když jsem dopis otevřela byla tam záložka a samolepky blížícího se CSM v Olomouci a velký papír. Když jsem si ho přečetla byla jsem velmi překvapená. Psala sem si sama sobě =D 

Jednou na IN! Víkendu pro holky jsme si psaly dopisy samy sobě, měly jsme tam napsat svoje dobre vlastnosti, to co se nám na sobě líbí, svoje sny,  přání a to, co bychom chtěly v budoucnu dokázat (v ten moment to bylo vážně těžké vymyslet...=D).

Vedoucí nám řekli že dopis každé z nás za rok pošlou. Trochu jsem o tom pochybovala, myslela jsem si že na to za rok zapomenou. Ale mýlila jsem se, právě jsem držela v ruce žlutou, krásně nazdobenou obalku s mým jménem a dopisem od sebe =D. 

Nevěřila jsem, co jsem to tam psala,  (já taková trošku sebekritická) samé krásné slova...=) 

V ten den co mi dopis došel byl hrozný. Špatný den (ještě) ve škole, rozbitý talířek a pořád ty myšlenky jaká jsem škaredá a  neschopná. A jenom jeden jediný kus papíru mi dodal velikou radost a pohodu. Zase jsem si po dlouhé době připomněla to, na co skoro každý z nás často zapomíná...Každý z nás je krásný. Každý z nás je dobrý v něčem jiném. Ale hlavně, každý z nás je tady důležitý! =) 

 

(Chtěla bych poděkovat našim nejlepším a hlavně hodně ochotným vedoucím! =) )

Zobrazeno 1017×

Komentáře

Lilienka

Také mi jednou přišel můj dopis. Vymyslel to bývalý kaplan v náboženství pro středoškoláky. Psala jsem ho na začátku roku, svoje plány. Pro tyto účely je vhodné zavést deníček :)

Petr Steinbauer (PetrST)

Jednou při úklidu jsem si sedl ke své Vzpomínkové krabici. Mám v ní různé harampádí a zápisky a tak. Když jsem krabici otevřel, tak jsem se zhrozil. Od té doby se bojím té krabice sebe samého.
A taky jsem jednou takový dopis psal. A jsem rád (po své zkušenosti s krabicí), že nikdy nedošel ;)

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio