Proti trampotám dal Bůh člověku tři věci: VÍRU, NADĚJI a LÁSKU

Přilepení k mobilu

12. 12. 2016 10:02
Rubrika: Nezařazené

Ve škole to zažívám každý den. O přestávkách jsou všichni přilepeni s mobilem v ruce na zadní zdi třídy, protože tam je nejsilnější wi-fi. Nikdo nevnímá, je tam ticho. Není to jak na prvním stupni kdy jsme pomalu ani nevěděli co to wi-fi je a o přestávkách sme rychlo utěkali do tělocvičny si zahrát vybiku, létali sme po chodbách a řvali tak že učitelku hlava bolela.


Jednoho dne ve škole nešla elektrika. Myslela jsem si že se konečně začnem všichni normálně bavit. No mýlila jsem se :D
Děcka si našly jinů zábavu (na mobilech) - začaly fotit selfie fotky, točit různé videa a další jiné blbiny. Po chvílce se elektrika zase zapla a všichni v ten moment byli přilepeni na zdi a projížděli stránky facebooku, instagramu a jiných sociálních sítí, zase spolu žačali virtuálně komunikovat.
Elektrika se pořád zapínala a vypínala, až se děckám totálně zasekl mobil. Všichni naštvaní, mrzutí. Bylo jim i jedno že dostali špatnou známku s testu, prostě nešel mobil a to bylo to hlavní.

Byla hodinovka a tak jsem navrhla že bychom mohly jít ven. S překvapením všichni souhlasily. Chvílku jsme hrály fotbal, pak ale přišel jeden 7. a oznámil že elektrika už zase jde. V ten moment byli všichni ve třídě s mobilama přilepení na zadní zdi.
Tentokrát mě to ani nepřekvapilo.

Další překvapení nastalo až po škole v nauce, (v umělecké škole ve Val. Kloboukách) kde chodíja děcka cca. od 3.-5. tříd. (já jsem tam nejstarší, protože jsem do hudebky začala chodit později) byly všichni přilepení na mobilech.

A co chci říct závěrem?
Děkuju rodičům že mně nekoupili super telefon s předním foťákem :D. Neříkám že já nikdy nejsu na mobilu či internetu. Ano jsem, to si přiznávám, ale nejsem na něm přilepená celé dny.
Lepší by bylo, kdyby byli přilepení k Bibli :)

Bible je a musí být první a základní věcí každého vzdělaného křesťana.:)

                                                            Vypni síť, a zapni sebe ;)


(PS: v tomhle článku není úmyslem nikoho kritizovat ani pomlovat) :)
                                                                        

Zobrazeno 1144×

Komentáře

martini-maria

Supr reportaz :) Diky :)

Matina128

To já děkuju =)

Pavel Zádrapa

Vypni síť, a zapni sebe ;) - díky za toto, moc.

Matina128

já děkuju ?

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio