Proti trampotám dal Bůh člověku tři věci: VÍRU, NADĚJI a LÁSKU

Existuje Bůh?

3. 9. 2016 20:54
Rubrika: Nezařazené

Jednou ve škole mě učitelka požádala abych napsala něco o křesťanství či o Bohu do školních novin. Napsala jsem článek s názvem "Existuje Bůh?".

Jelikož v naší tříde jsou skoro všichni křesťani, doufala jsem že můj článek při reprezentování nebudou odsuzovat. No, spletla jsem se. Nikomu se to nelíbilo a hodně děcek mělo blbé poznámky. Snažila jsem se to ignorovat. Ale nešlo to. Bylo to poprvé (a doufám že i naposled) co jsem obhajovala křesťansví.
I když se to spolužákům nelíbilo, učitelka to do novin stejně dala. A to začala obrovská lavina posměchu a odsuzování.


Ale nevzdávala jsem se. Každý den jsem se modlila za dar odvahy a síly a věřila jsem že v tom nejedu sama, věděla jsem že je semňů Bůh a že mi "kryje záda".

Jednoho dne mě ale zaskočila poznámka jednoho spolužáka který řekl že neveří v Boha a že věří jenom sám na sebe. Začala velká diskuze kdy polovina třídy stála při něm a tvrdila že je zbytečné věřit v Boha. Nedalo mi to a též jsem se do rozhovoru vložila. Řekla jsem jim že kdyby nebyl Bůh že by nebyli ani oni, že by vlastně nebylo vůbec nic. Ale je to nezajímalo. Tvrdili pořád to svoje.
Ocitla jsem se sama před celou třídou, která mě čím dál víc kritizovala a odsuzovala.

Celá třída mě pohltila otázkami tipu: "Co furt v tom kostele děláš?" , "Proč věříš v Boha?....si tak trapná" atd.

Je hodně smutné že rodiče nevedou své děti k Bohu a nemohou poznávat Jeho velkou lásku a dobrosrdečnost. Každý den se za takové rodiny modlím


Zobrazeno 1067×

Komentáře

Kollenka

Nevěřila bych, že se s takovým postojem setkáš na východní Moravě :) Pokračuj v psaní blogu, prosím, takové příspěvky od lidí jako Ty tu potřebujeme.

Matina128

Jé, děkuju moc =) pokračovat určitě budu =)

Zobrazit 6 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio